Spray tan


Woon je in de regio Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen en mis je de zon? Dan ben je bij Spray Tan & Zonnebankstudio Sunny Moments in Reeuwijk aan het goede adres! Spray tanning geeft je binnen luttele minuten de gewenste teint en kleur. De bruine kleur kun je ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, mits die goed verzorgd wordt. Wij maken gebruik van That’so Spray Tan en wij beiden verschillende That’so Spray Tan verzorgingsproducten aan.Spray-tan-algemeen-1

Spray-tan-algemeen-2

That’so Spray tan

Hetgeen wat That’so Spray Tan kwalitatief zo goed maakt is de aparte samenstelling van de tanning lotions. Doordat er in deze lotions wel DHA, maar géén Erythrulose is toegevoegd wordt het eindresultaat van de spray tan vele malen mooier en professioneler. Het duurt iets langer voordat het gewenste resultaat opkomt, maar daarentegen is de kans op een oranje huid vrijwel uitgesloten. Het DHA wat in de That’so tanning lotions verwerkt is past zich aan aan de oorspronkelijke huidskleur van de klant. Dit is ook de reden waarom er niet een tal aan verspillende lotions bestaat. U wordt dus altijd bruin op een manier die perfect bij u past.

Prijzen

Hele lichaam: € 27,50
Benen: € 17,50
Gezicht & hals: € 17,50


Speerpunten

  • In een paar seconde aangebracht.
  • Blijft lag behouden en direct resultaat te zien.
  • Geeft de perfecte bruine kleur zonder UV.
  • 100% natuurlijk gemaakt van suikerriet.
  • Huidverzorgende en anti-aging eigenschappen.
  • Vlekt niet.


10 Gouden regels voor de perfecte spray tan

• Draag wijd zittende kleding op de dag van de spray tan, dit voorkomt vlekken en striemen.
• Zorg ervoor dat alle make-up goed van de huid verwijderd is.
• Gebruik geen bodylotion of andere verzorgingsproducten op de dag van de spray tan.
• Zorg ervoor dat de huid goed gescrubd is de dag voor de spray tan.
• Wacht 4-6 uur met een douchebeurt na een spraysessie.
• Kijk uit met gebruik van deodorant. Deze kan vlekkerig uitslaan na het gebruik van de spray tan.
• Vermijd sporten en andere actieve bezigheden op de dag van de spraysessie om zweten te voorkomen. Zweten kan namelijk vlekken veroorzaken.
• Verzorg de huid de dagen na de spray tan met de juiste producten, zoals een rijke, hydraterende bodylotion om de tint van de spraysessie langer te behouden.
• Geef altijd duidelijk aan wat uw wensen zijn, zodat de specialist daar rekening mee kan houden.
• Vergeet uw kennissen het geweldige resultaat niet te laten zien!


That’so Spray Tan sun make-up

Sun Make-up is een innovatief, modern, ‘total beauty’ concept. Nu kunt u bruin worden en tegelijkertijd uw huid verzorgen: een onmiddellijke, gelijkmatige bruine kleur die dagenlang aanhoudt. Sun Make-up is het eerste product dat u een zonnig uiterlijk geeft zonder uw poriën af te sluiten, terwijl uw huid zijn natuurlijke schoonheid behoudt.


spray-tan-on-the-go-dark

That’so on the go dark

Een tanning product in spray vorm met de perfecte DHA hoeveelheid. Nu kunt u bruin worden en tegelijkertijd uw huid verzorgen: een onmiddellijke gelijkmatige bruine kleur die dagenlang aanhoudt. Makkelijk in gebruik en heel snel aan te brengen. Droogt snel en geeft een mooi egaal bruin resultaat.


Spray-tan-dark-Mousse

That’so Glam body Dark Mousse

Een tanning product in mousse vorm met de perfecte DHA hoeveelheid. Nu kunt u bruin worden en tegelijkertijd uw huid verzorgen: een onmiddellijke gelijkmatige bruine kleur die dagenlang aanhoudt. Makkelijk in gebruik en heel snel aan te brengen. Droogt snel en geeft een mooi egaal bruin resultaat. Ook gemakkelijk te gebruiken bij lichaamsbeharing, de mousse vlekt niet. Wel goed handen wassen na gebruik!


Spray-tan-Glam-Legs

That’so Glam Legs

Met Glam legs geeft u uw benen een mooie bruine tint terwijl de verzorgende en anti-aging bestanddelen voor een zijdezachte huid zorgen. Door de toevoeging van DHA ontwikkeld de huid na ongeveer 4 uur een mooie natuurlijke teint. De hydraterende crème bevat ook bronzers voor een direct zichtbaar effect.


Spray-tan-Golden-Age

That’so Golden Age

That’so golden Age de anti-age gezichtsspray voor dagelijks gebruik. De spray verbetert en verzacht de huid zonder oneffenheden en zorgt tegelijkertijd voor een gelijkmatig bruine kleur.


Do & Don’t bij Spray Tan

Do

U zult ontdekken dat tijdens het douchen uw bruine kleur een klein beetje minder wordt. Het cosmetische bruiningsmiddel lost op en dat is heel normaal. De rest van de bruine kleur blijft en is het gevolg van de langdurige werking van de werkzame bestanddelen van de bruiningscrème. Als u uw gebruinde kleur wilt verhogen of bijwerken, kunt u That’so ‘On the Go’ spray gebruiken. Als u na het gebruik van het product gaat zonnebaden moet u eraan denken dat That’so geen zonefilters bevatten en dient u een beschermende crème te gebruiken met een geschikte beschermingsfactor.

Don’t

Bevochtig de huid niet gedurende zes uur nadat u het product heeft aangebracht zodat de werkzame bestanddelen optimaal hun werk kunnen doen. Breng geen hydraterende lotions aan tot na de eerste douche, omdat bepaalde ingrediënten invloed zouden kunnen hebben op het bruiningsproces en vlekken zouden kunnen veroorzaken. Ga na het aanbrengen van het product niet zwemmen omdat chloor en contact met water de resultaten zouden kunnen veranderen. Vermijd de eerste zes uur zware lichamelijke inspanning omdat ook overmatige transpiratie een gelijkmatige bruining kan verhinderen. Vermijd minstens twee tot drie dagen de huid te ex foliëren om langer een gelijkmatig gebruinde huid te behouden. Kies hiervoor een zacht niet- schurend product.